Disclaimer      

Aansprakelijkheid


De Simmerskip Yachtbouw website is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. Hoewel Simmerskip Yachtbouw zijn uiterste best doet die informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan die informatie geen rechten worden ontleend. Alle informatie op deze website, dus ook de prijzen en technische details, kunnen aan verandering onderhevig zijn. Simmerskip Yachtbouw kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.
Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de op het internet vermelde gegevens van Simmerskip Yachtbouw afwijken van de gedrukte versie, prevaleert de laatstgepubliceerde.
Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Simmerskip Yachtbouw worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.